Masini de maruntire, dezaglomerare

MĂRUNŢIRE EXTRAFINĂ
Pentru minerale, industria alimentară şi farmaceutică
Echipamente produse de Atritor Ltd. – Marea Britanie

 

1ATRITOR – USCATOR / PULVERIZATOR

Acest echipament se găseşte in programul de producţie de peste 90 de ani şi este destinat în special procesării mineralelor (dolomită, calcar etc.). Echipamentul este dotat cu un sistem de control al granulaţiei pentru asigurarea calităţii impuse. In timpul procesării materialul este străbătut de un curent de aer, care, daca este cald, usucă materialul procesat. Capacitatea de prelucrare poate sa atingă 40 tone/oră şi poate să producă o evaporare de pana la 6 tone/oră.
Se foloseşte în industria chimica, a mineralelor, alimentara, a pigmentilor etc.

 

2ATRITOR SELECTOR MARUNTITOR DINAMIC – dynamic classifier mill (DMC)

Echipamentul are acţionari concentrice separate pentru selectare si mărunţire. Materialul este mai întâii selectat, granulele cu dimensiuni sub cele impuse trec in zona produs finit iar cele mai mari sunt mărunţite şi intră din nou in zona selectării. In numai câteva clipe, echipamentul produce deja pulberi mai fine de 15 microni.
Daca este necesar, curentul de aer de la intrare poate fi cald, realizându-se astfel si o uscare a produsului finit.
Echipamentul se realizează in gama de puteri de la 1 la 450 kW, si dezvolta viteze de la 1.400 la 18.000 rotaţii pe minut.
Se foloseşte in industria alimentară, farmaceutică, chimica etc.

 

“MULTIROTOR CELL MILLS”

Echipamentul are ca element principal un rotor multiplu format dintr-o succesiune de lame dispuse intre doua discuri. Aceste “seturi rotor” sunt dispuse pe un acelas ax vertical. Viteza rotorului este controlata de un invertor cu frecventa variabila in funcţie de granulaţia pe care dorim sa o obţinem. Materialul de mărunţit este forţat să circule prin echipament de un curent de aer. Daca aerul este fierbinte, se poate produce şi o uscare a materialului.
Se produc echipamente cu capacitate de producţie de la 50 kg/oră la 15 t/oră şi o evaporare de până la 3000 kg/oră.
În cazul în care este necesar, granulele astfel mărunţite pot fi acoperite cu un strat fin dintr-un alt material, sau chiar cu mai multe straturi.
Acest echipament se foloseşte in mod special in industria chimică, a mineralelor si cea alimentară. El se poate construi din materiale diferite, in functie de scopul pentru care este destinat.

UA-108238147-1