Linii reciclare PET, PE, PP etc.

Filozofia firmei ITALREC este aceea că banii de investiţie se cheltuiesc o singura dată, în timp ce banii pentru operare se cheltuiesc în fiecare zi şi din acest motiv este esenţial ca aceste cheltuieli de operare să fie minime, chiar dacă pentru atingerea acestui obiectiv sunt necesare investiţii ceva mai mari.

Dat fiind ca PET-ul este mai greu decât apa, precum şi faptul ca acesta este mult mai abraziv decât alte mase plastice, liniile de reciclare pentru PET sunt diferite de celelalte. Procesarea se poate limita la producerea de fulgi curaţi de mase plastice, dar poate continua şi cu transformarea cestora în granule.
Funcţie de interesul clientului, fulgii pot fi de calitate medie sau de calitate înaltă, prin adăugarea unor echipamente suplimentare în linia de bază. Şi umiditatea finală poate fi ajustată funcţie de nevoi. O soluţie de scădere a umidităţii produsului finit poate fi abordată şi după un oarecare număr de ani de la prima punere în funcţiune, însă, dacă există o astfel de intenţie este de preferat să se aloce de la început un spaţiu pentru echipamentele ce se vor introduce ulterior.

6

Şi pentru densificare soluţiile oferite pot fi în funcţie de nevoile clientului.

UA-108238147-1